Internetová prezentace pro Ortodoncii Praha, jejímž zadavatelem byl MUDr. Vladimír Kolář, je dalším projektem, který naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila. Má za úkol představit Ortodoncii Praha a veškerou poskytovanou péči o zuby zákazníků tak, aby nakonec z Ortodoncie Praha odešli s pěkným úsměvem.

Nová internetová prezentace Ortodoncie Praha tedy obsahuje možnost informovat se o poskytované péči. Ta zahrnuje možnost konzultace, dohodnutí léčebného plánu na míru, výběr léčby pomocí fixního aparátku (rovnátek) či snímacího aparátku a navrhuje řešení již konkrétních problémů. Informuje klienty o novinkách, naleznete zde možnost interaktivních dotazů, seznam spolupracujících lékařů a samozřejmě i informaci o ordinačních hodinách. Velmi příjemná je možnost přímého on-line objednávání.

Stránky samotné mají ladnou modro bílou grafiku a svými obrázky nám ukazují to, po čem všichni zákazníci Ortodoncie Praha touží – tedy po krásných, rovných a bílých zubech. Prezentace se zaměřuje zejména na tři cílové skupiny a podle nich rozděluje i část samotné navigace a použitý jazyk textu. Těmi skupinami jsou děti, teenageři a dospělý.

Naše společnost NETservis s.r.o. udělala této prezentaci vstupní analýzu, vytvořila kompletní grafiku a udělala její zlom, nasadila redakční systém WebRedakce. Ta klientovi umožňuje pohodlnou a rychlou správu celé prezentace.