Tvorba internetových prezentací patří mezi nejčastější zakázky naší společnosti NETservis s.r.o. Pro aukční síň Orlys Art Auctions, s.r.o. je kvalitní internetová prezentace se skvělou grafikou prvním krokem k úspěchu.

Orlys Art Auctions, s.r.o. je nová aukční síň s uměleckými předměty se sídlem v Praze na Vyšehradě. Hlavním zadáním na zpracování grafiky webové stránky bylo zaměření na nabízené předměty, elegantní a nadčasový vzhled. Webové stránky prezentují jednotlivá díla a aukční katalogy formou online výpisu s fotografiemi nebo pomocí elektronického listovacího katalogu.

Na nově vzniklé stránky byl nasazen redakční systém WebRedakce se svou standardní funkčností, byl zřízen webhosting. Byla naprogramována fotografická slideshow, kde si klient sám může na úvodní straně libovolně nahrát vlastní obrázky a na každý z nich nastavit odkaz na libovolnou stránku v rámci webu.

Zajímavostí je modul elektronických katalogů, do nichž si klient může nahrát soubory ve formátu PDF, které systém automaticky zkonvertuje do flashového prohlížeče a zobrazí. To, co si klient do projektu přinesl, bylo firemní logo, které naše firma NETservis s.r.o. nedělala. Z tohoto loga jsme vycházeli při tvorbě designu.

Stránky mají jednoduchý šedivý podklad, aby co nejvíce vynikly samotné fotografie. Nechybí jim přehlednost, okénko rychlého Vyhledávání a možnost přepnutí do anglické mutace.