Společnost AAA Radiotaxi s.r.o. jako zadavatel projektu Molo-Jetfloat.cz patří k našim dlouholetým zákazníkům. Na svých stránkách chce distribuovat výrobky předního rakouského výrobce stavebnicových plovoucích mol Jetfloat®International Gesellschaft m.b.H. Jsme velmi potěšeni, že naše firma NETservis s.r.o. byla pověřena tvorbou této internetové prezentace.

Cílem bylo vytvořit prezentaci pro distribuci a propagaci plovoucích prvků pro sestavení mol a dalších přístavních zařízení na všech vodních plochách (rybníky, jezera, vodní nádrže, přehrady atd). Jejich výrobky jsou k použití pro vodní lyže a vodní skútry použitím najížděcích systémů JETSKI® a JETBOAT, stejně jako mola a plošiny pro koupání s integrovanými bazény nejen pro slanou, ale i pro sladkou vodu. Mohou být používány pro seskoky do vody, jako plovoucí pódia, jako přístavní pontony pro říční policii a helikoptéry, pontony pro bagry, čerpadla a potrubí, pro těžbu ropy či zemního plynu, mostní systémy nebo plošiny pro záchranné účely.

Sama společnost AAA Radiotaxi je na trhu již velmi dlouho známým pojmem. Zabývá se, mimo jiné, provozem taxislužby, kurýrní službou, je provozovatelem hotelu na Slapské přehradě a dalšími. Její nový projekt, týkající se pronájmu a aplikace stavebnicových plovoucích prvků, má vyplnit mezeru na trhu a získat nové odběratele.

Internetová prezentace sama je založena na zdánlivě jednoduchém principu. Na první pohled upoutá její příjemná modrá barva, která zcela záměrně evokuje barvu modré vodní hladiny a modrého nebe, kterých se pontony samozřejmě bezprostředně týkají.

Rozvržení stránky je malinko neobvyklé. Menu je umístěno v horní části stránky, zejména na hlavní straně, přičemž samotný určující text je umístěn vlevo. Celé stránce dominuje vyvedený obrázek mola s postavou či postavami.
V dalších navigacích je už rozvržení více obvyklé, tedy menu vlevo na stránce a samotný text uprostřed a vpravo. Zajímavé menu, umístěné nahoře, zůstává však i zde.

Prezentace jako taková není obsahově příliš rozsáhlá, ale každopádně je přesná a obsahuje všechny potřebné informace, jak ty technické tak ty obecné. Součástí prezentace je také mnoho obrázků artiklů příslušenství. Samozřejmě je zde přítomen i kontaktní formulář.

Bylo tedy provedeno plnění celého webu samotným textem, zhotovena kompletní grafika, byl proveden zlom a bylo přeloženo mnoho textů z angličtiny. Prezentace byla podpořena PPC kampaní.

Naše spolupráce proběhla opět k plné spokojenosti obou stran a věříme, že ve stejném duchu bude i nadále pokračovat.