Vytvořit internetovou prezentaci pro MKR Technology bylo pro naši firmu NETservis s.r.o.zajímavou zakázkou. Nová a designově propracovaná prezentace má být další součástí marketingových aktivit týmu. Velký důraz byl kladen na velké množství informací v několika jazycích a na multimediální obsah webu. Tedy zejména na videa a fotogalerie.

MKR Technology je nový závodní tým ME tahačů, který je oficiálně podporovaný továrnou Renault Trucks. Podle jejich vlastních slov mají největší zázemí v truck racingové historii. Šéf týmu Mario Kress má se závody přes dvacet let zkušeností. Díky tréninku a spolupráci celé skupiny se mu v posledních deseti letech podařilo vyhrát osm evropských titulů a to včetně mistra Evropy nebo Poháru mistra konstruktérů.

Společnost NETservis s.r.o. vytvořila kompletní webdesign, udělala zlom grafiky, zřídila webhosting. Byl nastaven redakční systém WebRedakce rozšířený o lepší správu fotogalerií napříč mutacemi, náhledy fotografií, rotace TOP novinek na homepage a zadávání statistik.

Prezentace je velmi pečlivě propracovaná a navozuje závodní atmosféru. Dominuje zde černá barva evokující ojeté pneumatiky. Kromě klasické horní navigace na hlavní stránce naleznete tři tématicky rozdělené sloupce – první se týká novinek, druhý nabízí multimediální obsah, ve třetím pak naleznete mimo jiné kalendář akcí či statistiky aktuálního pořadí EC 2010.

V současné době již plánujeme rozšíření prezentace o fan shop s týmovými suvenýry.