Tvorba internetových prezentací je jedna z nejčastějších zakázek, které naše společnost NETservis s.r.o. od svých klientů dostává. Tentokrát jsme projekt vytvoření webu dostali od nově vzniklé realitní divize společnosti Medito – Medito-Reality.

Pro nově vzniklou divizi byl expresně vytvořen portál s nabídkou a poptávkou realit. Jedná se o dynamický tým realitních poradců s několikaletou praxí v oboru. Zabývá se zejména záležitostmi v oblasti pojišťovnictví, hlavně v oblasti pojištění průmyslu.

Pro klienta byl připraven atraktivní moderní design respektující firemní barvy. Vytvořena byla grafika včetně jejího zlomu. Na stránky byl nasazen Redakční systém WebRedakce s přidanou možností ručně přidávat parametry k zakázkám.

Hlavní částí projektu je propracovaný administrační systém poptávek a nabídek nemovitostí, systém uživatelských práv makléřů a také systém exportu nabídek na realitní servery jako je Sreality nebo iDnes Reality. Je zde používán systém poštovních adres UIRADR.

Stránky navozují příjemnou atmosféru čistého a zdravého domova, dominuje zde zelená barva. Navigace je velmi přehledná a je zcela jasné, co se za jednotlivými odkazy skrývá. . Přehledně jsou také rozděleny sekce Pro zájemce a Pro majitele. Stránky obsahují podrobný filtr, který Vám po zadání veškerých požadavků ukáže přesně to, co chcete a nebudete se tak muset probírat inzeráty, které Vás nezajímají.

Kromě samotného portálu s firmou Medito spolupracujeme i při tvorbě propagačních materiálů.