Projekt, kterým se společnost NETservis s.r.o. zabývala, měl za cíl představit široké veřejnosti jedinečný kosmetický Salon Do-Re-Mi. Ten poskytuje svým klientům ošetření pleti za pomoci nejmodernějších přístrojů a nejnovějších přípravků.

Stávající i potencionální klienti Salonu Do-Re-Mi se nyní mohou na nových internetových stránkách informovat o veškerých službách, produktech i ošetřeních které salon nabízí. Jde především o ošetření obličeje, těla i rukou za pomoci moderních přístrojů Duolift expert, Oxylife Beauty nebo Hand Spa. Na prezentaci je samozřejmě dopodrobna popsán průběh jednotlivých procedur a jejich účinek. Součástí je také je rozsáhlá fotogalerie, možnost objednání se přes internet a reference spokojených klientek. Grafika prezentace byla pečlivě zhotovena s ohledem na očekávanou cílovou skupinu stránek – ženy ve věku od 18 výše.

Před samotným spuštěním těchto stránek bylo ovšem zapotřebí provést jejich úvodní analýzu, vytvořit grafiku na míru, její zlom, vyplnit dodanými texty a v neposlední řadě nasadit redakční systém WebRedakce. Jedná se tedy o dynamickou prezentaci, kterou lze podle potřeby aktualizovat či doplňovat.

Stránky působí příjemným, téměř až relaxačním dojmem, čistě a profesionálně. Všechny informace jsou přehledně utříděné v hlavním menu.