Zbrusu nová internetová prezentace pro horský Hotel Venuše ve Špindlerově mlýně byl dalším expresním projektem, který společnost NETservis s.r.o. vytvořila. Za necelé tři týdny tak byly vytvořeny dva grafické návrhy, jeden bílý pro zimní období a jeden zelený pro letní období. Byl instalován redakční systém WebRedakce, byl zřízen webhosting.

Stránky byly podpořeny PPC reklamou tj. propagace vytvořených stránek na internetu pomocí tzv. kontextové reklamy. To bylo v podstatě i hlavním cílem celého projektu: zviditelnění hotelu a zvýšení zájmu o ubytování a nabízené služby.

Jak již bylo uvedeno, byl nainstalován redakční systém WebRedakce, tzn., že provozovatel stránek si sám může měnit jejich vzhled, upravovat fotogalerii, texty k jednotlivým položkám menu a má také možnost vkládat nové diskuse. Stránky jsou vytvořeny ve čtyřech jazykových mutacích, které lze také pomocí redakčního systému WebRedakce upravovat.

Na nových stránkách hotelu naleznete nyní kompletní informace o možnostech ubytování, cenách ubytování v jednotlivých termínech, tipy na výlety po Krkonoších a také informaci o způsobu stravování v hotelu. Samozřejmostí je i fotogalerie pokojů, kontakty a zkušenosti návštěvníků.