Vytváření nových, kvalitních a nápaditých internetových prezentací patří mezi nejčastější projekty firmy NETservis s.r.o. Klientem tentokrát byla stavební společnost FF - Projekty a stavby s.r.o.

Firma FF - Projekty a stavby s.r.o. je mladá, rodinná společnost působící na trhu od roku 2006. Jejich zkušenosti však sahají mnohem dál. Specializují se na stavbu rodinných, nízko energetických a pasivních domů. Kromě toho dělají projekty rodinných domů a rekonstrukce budov pro SBD a rekonstrukce domů a bytů. Zajišťují stavební dozor a je možno si od nich za výhodné ceny vypůjčit různé stavební stroje. Výčet dalších z mnoha činností je k nalezení na jejich nové internetové prezentaci.

Naše společnost NETservis s.r.o. provedla vstupní analýzu, zařídila registraci do katalogů. Nasadila redakční systém WebRedakce, který byl na základě klientova požadavku upraven o nové formuláře na půjčovnu strojů a poptávkový formulář. Jeho největší výhodou je možnost libovolné aktualizace samotným klientem.

Dále byl naprogramován kalkulátor, s jehož pomocí je možné vypočítat si cenu nového domu a jeho energetickou náročnost. Bylo vytvořeno nové, funkční firemní logo. Byly udělán copywriting, tzn. že byly napsány nové texty pro web.