Dalším projektem vytvoření nové internetové prezentace naší společností NETservis s.r.o. byla výroba stránek pro britskou firmu Edmund Press Ltd. Společnost zakázku zadala naší firmě NETservis s.r.o. pro její dlouholeté zkušenosti a skvělé odborníky v tomto odvětví.

Jedná se o internetovou prezentaci anglického knižního nezávislého vydavatelství Edmund Press Ltd. Vydávají knihy, které by podle jejich slov, měly příznivě ovlivňovat lidskou duši. Cílem těchto knih je, aby se čtenář stal „lepší verzí sebe samého“. Některé z knih jsou k dispozici zdarma ke stáhnutí ve formátu PDF, ostatní je možno objednat přes jednoduchý formulář.

Byla vytvořena kompletní grafika a to včetně jejího zlomu. Byla udělána administrace, kde je možné dle potřeby přidávat a editovat knižní tituly. Také je možné schvalovat či mazat vložené recenze od čtenářů. Dynamickou částí prezentace je databáze knih, kde je možné si podle zájmu přehledně vynajít požadovaný titul.

Stránky mají osobitý a střízlivý charakter, jsou jednoduše uspořádány, neruší přehnanou grafikou. Nechybí zde účelové okénko rychlého vyhledávání Search. Na první pohled je jasné, co je záměrem tohoto webu.