Internetovou prezentaci pro Dentální centrum Urbánek s.r.o. vytvořila naše společnost NETservis s.r.o. během necelých čtyř týdnů. Za tu dobu náš tým připravil novou svěží prezentaci, která je určena zejména potencionálním pacientům.

Každá nově vzniklá společnost potřebuje v dnešní internetové době kvalitní internetovou prezentaci. To stejné si myslí i Dentální centrum Urbánek s.r.o. a nové www stránky si od naší společnosti NETservis s.r.o. nechalo vytvořit při příležitosti otevření nové stomatologické ordinace.

Stránky nyní obsahují kromě informací o centru i přehled poskytované péče, ceník a ukázky prováděných prací včetně olbíbených obrázků před a po zákroku. Také je zde možnost příjemného online objednání. Stránce dominuje fotografie hezké dívky s velikým úsměvem a zářivými zuby. Do grafiky je na přání klienta zakomponován prvek vody a to v podobě drobných kapek, které obklopují dívčiny ruce.

Hlavním cílem bylo vytvořit prezentaci tak optimistickou, aby se žádný pacient nebál do tohoto stomatologického centra jít. Zajímavé jsou stránky „Proč se nebát přijít“ nebo „Jak probíhá první návštěva“.

Firma NETservis s.r.o. dále provedla vstupní analýzu, naprogramovala kompletní grafiku, nasadila základní verzi redakčního systému WebRedakce. Ta klientovi umožňuje provádět si sám dle potřeby veškeré aktualizace.