Další internetovou prezentací, kterou profesionální tým naší společnosti NETservis s.r.o. naprogramoval, je nový web firmy Bohemian Trend. Cílem je poskytnout informace o společnosti jak jejich stávajícím, tak budoucím klientům.

Společnost Bohemian Trend má v Evropě již dvě pobočky, jednu v Praze a jednu v Manchesteru. Byla založena v roce 2008 a je vyhledávána klienty, kteří mají zájem o investici v zahraničí. Jejich podnikatelským záměrem je komplexní realizace developerských projektů. Zaměřují se na zákazníky zejména z řad mezinárodních společností a zahraničních investorů. Zajišťují kompletní management projektů od vyhledání vhodné lokality, administrativní přípravu, stavební práce po realizaci projektu a ujímají se i jeho následné správy. Zakládají si na perfektní znalosti legislativního prostředí v obou cílových zemích, tedy v České republice a Velké Británii.

Naše společnost NETservis s.r.o. pro klienta vytvořila kompletní grafiku včetně jejího zlomu, naprogramovala flash aplikace, nastavila redakční systém WebRedakce. Ten klientovi umožňuje flexibilní správu a aktualizaci nových webových stránek.

Největší zajímavostí je interaktivní flash mapa firemních poboček v sekci Kontakty. Grafika je vyhotovena v příjemných modrobílých odstínech. Přehledná navigace je umístěna vlevo na stránce, zbytek zabírá samotný obsahový text. Kromě češtiny si můžete prezentaci přečíst i v její anglické mutaci.