„Chcete-li s lehkostí a přehledem zvládat svůj život, potřebujete mít čas pod kontrolou“ radí úvodní věta nové internetové prezentace společnosti Bohemian Service. Tyto dynamické webové stránky dokončila v listopadu tohoto roku naše společnost NETservis s.r.o.

Společnost Bohemian Service se zabývá tzv. life managementem. Tedy stará se o veškeré činnosti, které jsou spojeny s péčí o domov. Zajišťuje svým klientům hladký chod domácnosti a je schopna jim tak ušetřit mnoho hodin měsíčně. Mezi nabízené činnosti patří např. úklid domácnosti, nákup potravin, péče o zahradu, žehlení prádla a mnohé další. Ušetřený čas tak lze využít k příjemnějším činnostem.
Úkolem, který měla v tomto případě společnost NETservis s.r.o., bylo vytvořit jednoduchou internetovou prezentaci se základními informacemi o zadavateli a poskytnout tak základ pro další možná rozšíření webu a tvorbu cizojazyčných verzí. Společnost NETservis s.r.o. navrhla grafické provedení stránek včetně grafického zlomu, vytvořila flash animaci, nakoupila použité fotografie a poskytla webhosting.
Stránky samotné svou povedenou grafikou vyvolávají v návštěvníkovi pocit čistoty, upravenosti, klidu a pohody. A to je přesně to, co společnost Bohemian Service svým klientům poskytuje.