LITOLE SERVIS s.r.o, která byla zadavatelem projektu se specializuje na široké spektrum služeb pro rodinu a domácnost v Praze a okolí. Jejím cílem je zajišťovat co nejkvalitnější služby pro své zákazníky. Je zaměřena především na hlídání dětí, na péči o seniory a zdravotně postižené s osobním přístupem ke každému klientovi.

Úkolem prezentace společnosti NETservis s.r.o. bylo představit veřejnosti tuto agenturu jako důvěryhodnou a spolehlivou společnost, které můžete bez obav svěřit své děti nebo Vaši domácnost. Proto byl grafický návrh koncipován tak, aby základní nabídka agentury byla každému návštěvníkovi, či spíše návštěvnici, jasná hned z první stránky. Přednost tak dostala jasná a srozumitelná jak textová tak grafická navigace. Služby agentury je samozřejmě možno jednoduše objednat buď pomocí všudy přítomného kontaktu, nebo jednoduchého objednávkového formuláře.
S výše uvedeným cílem prezentovat LITOLE SERVIS s.r.o jako důvěryhodnou a spolehlivou agenturu byla po třech týdnech práce grafiků, webmastera a programátora společnosti NETservis s.r.o. úspěšně nová prezentace dokončena. Dílčími úkoly byla v tomto případě vstupní analýza, grafický návrh a jeho realizace, grafický zlom, využití flash animací, programování formulářů, registrace do katalogů a korektury textu.