Společnost NETservis s.r.o. prohlubuje svou spolupráci s Českou společností podpory zdraví - na světě je k dnešnímu dni nová internetová prezentace Pelvis Klub, která je stejně jako její předchůdci (www.pin-prevence.cz a www.hojeni21.cz) věnována konkrétnímu zdravotnickému problému; tentokrát se jedná o inkontinenci (samovolný únik moči), která vzhledem ke své povaze potřebuje více publicity, než které se jí dostává.

Jak je již zmíněno v úvodníku, po 3 projektech (Česká společnost pro léčbu rány, Další projekt s Českou společností podpory zdraví a Informační stránky o zdraví) je tu další a to Pelvis Klub. Cílem „klubu“ je poskytnout pacientkám základní informace o příčinách vzniku inkontinence a o možnostech léčby s důrazem kladeným na posilování svalů pánevního dna. Stránky byly vytvořeny také proto, aby poskytly prostor pro klubovou činnost a výměnu zkušeností žen trpících inkontinencí.

Na stránkách www.pelvis-klub.cz se nachází nepřeberné množství informací na téma inkontinence - aktuality, informace o činnosti klubů, přihlášky, nechybí ani diskuze či užitečné odkazy. Stránky jsou vytvořeny v podobné struktuře jako všechny ostatní prezentace pro ČSPZ a stejně tak jsou provozovány na serveru společnosti NETservis s.r.o.