Se zadavatelem tohoto projektu firmou Sprint spol. s.r.o. spolupracovala naše společnost NETservis s.r.o. již v minulosti na vytvoření nových webových stránek. Jsme potěšeni, že klient byl spokojen s naší prací a zadal nám další tvůrčí věc.

Sprint spol. s.r.o. je společnost zabývající se velkoobchodním prodejem sportovního, především lyžařského, vybavení do maloobchodních sítí v České republice (např. Intersport, Hervis, Gigasport a další). Zároveň se pokouší vytvořit podmínky smluvním zahraničním partnerům pro případný přesun výroby některých sportovních komodit do České republiky.

Cílem dalšího společného projektu bylo vytvořit individuální Redakční systém přímo na míru zadavateli, tedy dynamickou část prezentace. V tomto konkrétním případě se jednalo o vytvoření nového modulu, který by provozovateli stránek umožňoval vkládat na web články, fotografie a jiné soubory do sekce „Akce“. Byl proto naprogramován výstup, tedy to, co uživatel na stránkách vidí a příslušná část redakčního systému. Za povšimnutí stojí příjemný způsob zobrazování a otevírání vložených obrázků tzv. „highslide“ technologie.