Software na správu odpadového hospodářství, který již několik let úspěšně vyvíjí a poskytuje společnost AInisoft s.r.o., má nyní od společnosti ANETservis s.r.o. novou prezentaci.

Společnost Inisoft s.r.o. se zabývá vývojem a poskytováním software určeného pro odpadové hospodářství. Tyto své služby poskytuje již 12 let a spolu s velikými zkušenostmi v oboru se může pyšnit faktem, že její produkty jsou v České Republice nejrozšířenější a nejpoužívanější jak v soukromém sektoru tak i ve státní správě.

Webová prezentace společnosti byla kompletně navržena a zprovozněna společností NETservis. Tradičně jednoduchý a přehledný design disponuje příjemným světlým bílo-modrým nádechem. Součástí prezentace jsou nezbytné rubriky jako reference, produkty, kontakty, atd. Krom těchto „klasických“ rubrik zde ovšem návštěvníci mohou nalézt i odkazy na legislativní problematiku odpadového hospodářství, kterou Inisoft pečlivě sleduje a implementuje ji do svých nových produktů nebo stránky se zákaznickou podporou včetně downloadu souborů.

Rovněž se návštěvníci mohou podívat na články, v nichž najdou aktuality týkající se nových programů a novinek v legislativě. K těmto článkům jsou připojeny diskuze, do kterých může své příspěvky na dané téma přidat každý. Velmi zajímavým prvkem celé prezentace je objednávkový formulář, s jehož pomocí si může zákazník objednat produkty firmy a přímo v objednávce se mu v závislosti na právě vybíraných produktech automaticky vypočítavá konečná cena.