Projekt hodnotícího dotazníku není pro naši firmu NETservis s.r.o. rozhodně tou první zakázkou od Národního Muzea. Naše společnost pro ně v minulosti vytvořila již hlavní webové stránky a několik žánrových malých prezentací (microsites). Cílem těchto prací bylo naprogramovat hodnotící dotazník pro muzejní výstavu Staré pověsti české.

Národní Muzeum není třeba nikterak představovat. Nově pořádanou výstavu Staré pověsti české už ano. Dává si za cíl představit či oživit veřejnosti povědomost o pověstech nejstaršího období české říše. Vypráví o vzniku a vývoji mýtů a předkládá nám jejich dokumentaci. Poselstvím výstavy je zejména to, že nám chce ukázat, že tyto staré legendy ovlivňují naše životy od středověku po renesanci, baroko až do dnešního 21. století. Na výstavě se můžete potěšit s unikátními archeologickými nálezy, výtvarnými díly, rytinami nebo dokonce zdařilými falsifikáty.

Stránky Starých pověstí českých. pocházejí z naší dílny. Nyní jsme dodělávali hodnotící dotazník o spokojenosti veřejnosti s výstavou. V minulosti bylo možné hlasovat pouze hvězdičkami od jedné do pěti, nyní se po odhlasování objeví ještě doplňující dotazník. Není nutné jej však vyplnit, je možné vyplnění odmítnout.

Vytvářeli jsme také připomínkování dotazníku. Data se ukládají do databáze, ale bez možnosti administrace. Konečný výstup odešleme klientovi ve formě xls tabulky.