Společnost AHelika Expert, s.r.o., která nabízí široké spektrum služeb v oblasti poradenství a je součástí skupiny společností Helika, má nyní díky společnosti ANETservis s.r.o. nové logo.

Logo je jeden z nejdůležitějších symbolů jakékoli společnosti a je jejím hlavním stěžejním bodem celého designu a vzhledové prezentace. Dobré logo může výrazně zvýšit úspěšnost firmy a naopak špatné jí může velmi uškodit. Tohoto aspektu jsme si vědomi a jsme velice potěšeni, že jsme mohli navrhnout zbrusu nové logo pro společnost Helika Expert, s.r.o.

Tato společnost, jež je součástí skupiny společností Helika, nabízí služby v oblasti poradenství, mezi které patří například manažerské kurzy, kurzy moderního plánování a mnoho dalších vzdělávacích a poradenských služeb zejména z oblasti ekonomiky, řízení, organizace, vztahů se zákazníky atd. Portfolio služeb společnosti Helika Expert, s.r.o. je opravdu velmi široké. Například poradenství v oblasti řízení systémů kvality se skládá z několika služeb – budování systémů řízení kvality, analýza společnosti, správa systémů řízení kvality, hodnocení a certifikace atd. Mezi další oblast služeb patří vzdělávací kurzy: například management (projektové řízení, strategické řízení, atd.) a v neposlední řadě velice důležité a hodnotné kurzy managerských dovedností, mezi které patří týmová spolupráce, vyjednávání a argumentace, time management, leadership a motivace spolupracovníků, atd.

Společnost Helika Expert, s.r.o. pracuje pro český státní i soukromý sektor a velké procento jejích služeb spadá do oblasti zahraničních zákazníků v České republice.