Společnost GCWare s.r.o. pohybující se v oblasti informačních technologií, softwaru a navigačních systémů disponuje novou internetovou prezentací, kterou kompletně vytvořila společnost ANETservis s.r.o..

Oblast působnosti společnosti GCWare je opravu široká – zejména se jedná o informační technologie, software a navigační systémy. V této oblasti poskytuje GCWare širokou škálu služeb, jako je například vývoj software, řízení projektů, profesionální konzultace a bezpečnost. Mezi produkty společnosti patří například dopravní navigační systémy určené pro běžný automobilový provoz, ale také i pro leteckou dopravu.

Prezentace je posazena do velmi jednoduchého a příjemného světlého designu. Jejím obsahem je kompletní představení firmy, jejích služeb a produktů. Rovněž se zde nachází nabídka volných pracovních míst, v rubrikách Tiskové zprávy a Novinky jsou aktuální informace týkající se činnosti firmy a v neposlední řadě je součástí prezentace také rubrika reference, kde se nachází seznam zákazníků společnosti GCWare, mezi které patří například Řízení letového provozu ČR nebo Eurotel Česká Republika. Prezentace je návštěvníkům k dispozici v anglické i české verzi.