Letošní volba prezidenta bude skutečně velmi napínavá. Týdeník RESPEKT, dlouholetý klient společnosti NETservis s.r.o. se rozhodl při této příležitosti poskytnout svých internetovým návštěvníkům jednoduché srovnání v několika klíčových názorových ohledech, a to za pomoci moderní technologie FLASH. Technologie FLASH umožňuje kromě animací i úhlednější formátování textu a právě tohoto bylo využito.

Na této adrese je umístěn již zmiňovaný FLASH k prezidentské volbě, který je rozdělen do dvou základních sloupců. Každý ze sloupců patří jednomu z prezidentských kandidátů – Václavu Klausovi patří levý sloupec a Janu Švejnarovi patří pravý. Každému sloupci dominuje fotografie kandidáta. Na konci každého sloupce je umístěná žánrová fotografie, kde je samozřejmě ústřední postavou buď Václav Klaus nebo Jan Švejnar.

V prostřední části jsou dvě klasické záložky „ŽIVOTOPIS“ A „NÁZOR NA“. Záložka „ŽIVOTOPIS“ obsahuje stručný životopis, datum a místo narození a odkaz na osobní stránky kandidáta, kde je životopis podrobný. Záložka „NÁZOR NA“ je však mnohem zajímavější – obsahuje různá témata. U Václava Klause najdeme: „Radar“; „Neexistují špinavé peníze“; „Vztah ke komunismu a KSČM“ a „Klaus o klimatických změnách a ničení planety“. Témata „Radar“ a „Vztah ke komunismu a KSČM“ najdeme i u Jana Švejnara – jsou doplněny o „O prezidentské volbě“. Po výběru některého z témat se zobrazí názor konkrétního kandidáta k právě vybranému tématu. Spodní grafika ve sloupci se mění v závislosti na vybraném tématu.

Přejeme oběma kandidátům mnoho úspěchů, České republice klidný průběh volby a prezidenta se silným mandátem a časopisu REPSKET mnoho úspěchů. Těšíme se na prohlubování naší úspěšné spolupráce.