Společnost ANETservis s.r.o. navrhla a úspěšně dokončila nové prezentační CD firmy AMUZO, a.s., která patří mezi vedoucí firmy poskytující služby v oblasti bezhotovostních platebních styků a finančních transakcí v ČR.

Firma MUZO, a.s., jejíž nové prezentační CD je právě na světě, patří mezi vedoucí firmy poskytující služby v oblasti bezpečnosti a spolehlivosti bezhotovostních finančních transakcí v České Republice již od svého založení v roce 1990... Tyto a jiné další, mnohem podrobnější, informace o firmě MUZO, a.s. lze nalézt na CD nazvaném MUZO PREZENTACE 2003, které bylo společností NETservis s.r.o. dokončeno.

Celá prezentace byla vytvořena v duchu velice decentního a příjemného designu, v jehož stylu je upraven i obal CD, na němž je prezentace publikována. Prezentace jako taková byla vytvořena pomocí technologie FLASH a zákazníci v ní mohou nalézt, krom základních informací o firmě, i spoustu dalších zajímavých údajů – například nejvýznamnější klienty, mezi které patří Citibank, a.s., Československá obchodní banka, a.s., GE Capital Bank, a.s. a mnohé další, dále zde mohou zákazníci nalézt výroční zprávy společnosti z let 2001 a 2002, podrobnou strukturu firmy, vlastnické podíly akcionářů, atd. Jednou z hlavních sekcí CD je nabídka produktů. Samozřejmě, součástí prezentace je rovněž její anglická verze.