Projekt, který tentokrát naše společnost NETservis s.r.o. dostala ke zpracování, byl velmi rozmanitý. Bylo třeba vytvořit kompletní styl pro firmu Trades & Services. Zadavatelem projektu byl Petr Antoš, jež jednal velice příjemně, profesionálně a celkově se nám s ním velmi dobře spolupracovalo.

Společnost Trades & Services se zabývá poskytováním široké nabídky obchodních služeb a zajišťováním pronájmu reklamního času na velkoplošných, světelných obrazovkách. Ty jsou umisťovány na frekventovaná místa a firma jim podle přání klienta zajišťuje permanentní provoz. Zákazníky jsou využívány zejména pro zviditelnění jejich firmy, výrobků, služeb, kulturních událostí či předvolebních kampaní.

Největší výhodou reklamy v této podobě je její vysoká míra flexibilnosti při nastalých změnách. Například při změně ceny nabízeného produktu, množství, změny místa konání události a mnohá další. V nabídce najdete outdoorovou i indoorovou variantu.

Naše firma NETservis s.r.o. měla za úkol navrhnout logo, na jeho základě poté vytvořit vizitky a razítko. Byla vytvořena kompletní internetová prezentace včetně flash animací. Byl proveden zlom grafiky, naplnění webu veškerými daty, byl zřízen webhosting a nakoupeny domény. Nově vzniklé webové stránky totiž běží i na této adrese.

Zajímavostí je, že dynamická flash animace má podobu denní a noční verze. Od sedmi hodin od rána do sedmi hodin do večera se zobrazí denní animace a od sedmi večer do sedmi do rána se zobrazí noční. V každé této variantě je vzhled stránky udělán zajímavějším a to v podobě dvou lidí, z levé strany mužem, z pravé ženou, kteří jakoby podpírají celý web.

Spolupráce našich firem proběhla na jedničku a doufáme, že tento projekt se společností Trades & Services nebyl tím posledním.