Společnost NETservis s.r.o. vytvořila další firemní logo, tentokrát pro společnost WHITE CASTLE MEDIA s.r.o. sídlící ve Zruči nad Sázavou a zabývající se internetovou reklamou a překladatelskou činností. Během 10ti dnů jsme dodali jeden úspěšný návrh firemního logotypu.

Představy klienta byly dobrým odrazovým můstkem pro naše grafiky, kteří zhodnotili situaci a prostřednictvím projektového manažera předali společnosti WHITE CASTLE MEDIA s.r.o. svůj pohled na logotyp. Tento pohled byl přijat (ačkoli se lišil od původních záměrů klienta) zejména díky tomu, že naši grafici dělají dobře svou práci, kterou jsou schopni také dobře a účinně vysvětlit a obhájit.

Výsledkem projektu byl pouze jeden návrh logotypu. Firemní logo se v této podobě klientovi líbilo a nebylo třeba žádných dodatečných změn v rámci připomínkového řízení. Firemní logo bylo předvedeno i pomocí vizualizace, kde grafici umístili nové firemní logo na automobil, vizitku a desky (tuto vizualizaci můžete najít pod tiskovou zprávou v sekci obrázky). Bylo zde provedeno i v různých barevných variantách, které ukazují maximální použitelnost loga – WHITE CASTLE MEDIA s.r.o. nebude mít problémy při aplikaci loga na různé povrchy ani barvy.