Nová incomingová agentura Antonia Travel, s.r.o., zaměřující se na klientelu z Řecka, požadovala po společnosti NETservis s.r.o. tvorbu nového firemního loga. Antonia Travel s.r.o. měla poměrně jasnou představu jak o motivu, tak o barvách, které by měly být použity. Naši grafici dodali řešení splňující požadavky a výsledek jejich práce my i klient shledáváme velmi dobrým.

Česká republika a naše hlavní město je každým rokem cílem mnoha památek chtivých turistů. Agentura Antonia Travel s.r.o. k tomuto příznivému jevu hodlá přispět v podobě nabídky svých služeb řeckým občanům. K tomuto svému záměru však potřebuje nové firemní logo, o které požádala právě naší společnost.

Součástí požadavku byly i parametry, ze kterých bylo patrné, že klient má jasnou představu – ústředním motivem měla být dominanta Prahy – Pražský hrad a měli jsme použít modrou, červenou a bílou barvu. Na přiloženém obrázku sami můžete posoudit, nakolik se nám povedlo vytvořit zajímavý logotyp. Splnění zadávacích parametrů bylo pro naše grafiky samozřejmostí.