Společnost NETservis s.r.o. byla oslovena společností Autotransport Matušík s.r.o., která potřebovala vytvořit firemní logo, a to v expresním termínu. Celý proces od prvního kontaktu k předání finální verze firemního loga trval celkem 14 dnů. Výsledný logotyp je kompaktní, respektuje obor společnosti Autotransport Matušík s.r.o. a byl vytvořen jako jeden z několika návrhů z pera grafiků společnosti NETservis s.r.o.

Firemní logo, mnohdy ve spojení s corporate identity (korporátním stylem), je základem pro firemní prezentaci jak směrem ke klientům a dodavatelům, tak i směrem ke svým zaměstnancům. Grafická prezentace společnosti zcela jasně ovlivňuje rozhodování potenciálních klientů a jedním z klíčových aspektů společnosti.

Právě takové firemní logo jsme se snažili dodat společnosti Autotransport Matušík s.r.o. Dodali jsme v expresním termínu několik variant, ze kterých si ke spokojenosti obou stran klient vybral. Konečné logo obsahuje název společnosti doplněný o zjednodušený nákres nákladního vozidla. Barevně jsme použili tmavomodré pozadí a kombinaci oranžové a bílé na kontury. Toto řešení umožňuje do budoucna tvorbu různých nejen barevných variací.