V průběhu realizace a vývoje portálu Yomag jsme společně se zadavatelem Sdružením obrany spotřebitelů naplánovali další rozšíření, která byla nyní dokončena.

Publicistický portál Yomag, který je určen pro publikační činnost studentů po celé Evropě, byl v uplynulém roce spuštěn ve své základní verzi. Společnost NETservis s.r.o. souběžně při vývoji portálu dojednávala se Sdružením obrany spotřebitelů ČR další rozvoj portálu.

K dnešnímu dni byla tato rozšíření zprovozněna. Jedním z velmi zajímavých a přínosných rozšíření jsou například kompletní statistiky uživatelů, které umožňují sledovat návštěvnost a využití celého portálu jednotlivými uživateli i všemi návštěvníky. Dalším zajímavým rozšířením je data-storage pro učitele. Pod tímto anglickým názvem se skrývá propracovaný systém, který umožňuje učitelům skladovat si své dokumenty přímo na portálu Yomag. Díky rozšířením se stal Yomag ještě více použitelnějším a praktičtějším. Věříme, že jeho vývoj bude i nadále pokračovat dosavadním směrem.