Výrobce elektrického ručního nářadí, společnost Skil, založená ve 20.letech minulého století, je již 6 let členem skupiny ABosch. Nářadí Skil má nyní Anové stránky.

Ve 20.letech minulého století si ve Spojených státech amerických chtělo pár lidí ulehčit práci, tak vznikla vůbec první okružní pila. A výroba ručního elektrického nářadí se rozjela a byla založena společnost Skil, která se dostala i do Evropy a v 90.letech pronikla i do České Republiky. V roce 1996 se stala členem skupiny Bosch.

Takto se v krátkosti dá vyprávět příběh společnosti, která má od dnešního dne v provozu nové internetové stránky, a to díky společnosti NETservis s.r.o., která zajistila kompletní vývoj od grafického návrhu až po zrealizování a to včetně zajištění technického zázemí v podobě hostingu.

Na hlavní stránce se nacházejí dynamické novinky, kde administrátoři představují nejnovější produkty a předkládají návštěvníkům novinky týkající se značky Skil. Kromě nezbytných sekcí jako jsou „Kontakt“, „Ceník“, „Prodejní místa“, „Servis“ a „Historie“ je zde umožněno také vyhledávání a mezi všemi těmito rubrikami je umístěna ta nejdůležitější – „Produkty“. Produkty se dělí na několik podskupin, z nichž v každé dojde k výpisu všech produktů včetně jejich fotek. Po kliknutí na vybraný produkt se návštěvník dostane na stránku s podrobnými detaily daného produktu.