Ekobal, s.r.o., přední český dodavatel obalových materiálů a výrobce balicí techniky, má od října 2012 novou webovou prezentaci. Autorem celého řešení je internetová agentura NETservis s.r.o., která zajistila kromě designu i kompletní technickou realizaci. Správu prezentace zajišťuje klíčový produkt společnosti, redakční systém WebRedakce.

Nový web klade důraz na přehledné členění informací o nabízených produktech. Snadnou orientaci v nabídce umožňují propracované ikony. Stránky obsahují na 200 nových produktových fotografií pořízených a upravených firmou NETservis s.r.o. Pro potřeby prezentace vyvinula agentura na míru i dva nové moduly redakčního systému pro balicí stroje a obalový materiál. Praktickou pomůckou pro návštěvníky webu jsou kalkulátory návinu vázacích pásek a stretch fólií.

V současné době je plně funkční česká verze a intenzivně se pracuje na anglické a německé jazykové mutaci. V budoucnu přibyde ještě slovenská, polská a francouzská verze. Webovou prezentaci najdete na adrese www.ekobal.cz.

Firma Ekobal, s.r.o. existuje od roku 1993 a navazuje na zkušenosti společnosti Pragometal s.r.o. v oblasti technologie balení do průtažné fólie. Dnes patří mezi největší dodavatele obalových materiálů a výrobce balicí techniky na českém trhu. Disponuje vlastním vývojovým střediskem a vybavením pro testování pevnosti a stability palet. Roční obrat firmy za loňský rok činil 250 milionů korun.

Agentura NETservis s.r.o., člen Asociace.BIZ, patří mezi přední dodavatele internetových řešení. Specializuje se především na tvorbu firemních webových prezentací, e-shopů a webových řešení na míru. Mezi hlavní klienty společnosti patří např. Národní muzeum, Procter & Gamble, AŽD Praha a Castrol.