Vytvořit fungující e-shop je velmi časově a profesionálně náročná práce. Zadavatelem projektu byl v tomto případě Leader Design s.r.o. se svým e-shopem Bestius. Naše společnost NETservis s.r.o. se úkolu ráda ujala.

Společnost Leader Design s.r.o. si přála vytvořit dobře prosperující e-shop na prodej designových a originálních triček s potiskem. Cílem jejich činnosti je vyrábět zcela jedinečná trička jednotlivě navržená schopnými a renomovanými grafiky. Velikým plusem jejich podnikání je, že tisk provádějí pouze na velmi kvalitní, což nebývá v této branži tak úplně zvykem. Klientovým záměrem bylo postavit projekt jako prodej umělecky hodnotných, kvalitních produktů v přijatelné cenové relaci. Nabídka je rozdělena do sekcí, v nichž si můžete vybrat trička či mikiny typu DarkArt, TattooArt, CartoonArt, FunnyArt či GraffitiArt.

Ještě před podpisem smlouvy o dílo naše společnost NETservis s.r.o. vytvořila podrobné wireframy. Ty obsahovaly přibližně čtyřicet schématických náčrtů jednotlivých stránek (například jakou podobu bude mít nákupní košík atd.). Naši grafici vytvářeli několik designů, každá ze zmíněných sekcí vypadá podle tématu zcela odlišně. Jen design pro CartoonArt byl dodán klientem. Bylo naprogramováno vše a to včetně velmi propracované administrace, byl zřízen webhosting.

Dále byl vytvořen redakční systém klientovi přímo na míru. Klient má zde poměrně unikátní možnost sestavit si tričko pomocí podkladového textilu a to tak, že si přímo v prohlížeči přelepí obrázek motivu, který si poté může libovolně posouvat a otáčet. E-shop se také může pochlubit faktem, že je skinovatelný. Tedy, že je zde možnost přepínání designů. Jedná se o klasický e-shop, který využívá možnost zasílání zboží na dobírku.