Karmelitánské nakladatelství, s.r.o. a jeho Bratislavská pobočka Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o. patří mezi naše nejváženější a dlouholeté zákazníky. Potřeba internetových e-shopů doléhá pomalu, ale jistě na většinu firem, které vlastní internetové stránky a mají na nich co prodávat. Naše společnost NETservis s.r.o. jim tento požadavek ráda splnila.

Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o. se zabývá distribucí a prodejem knih Na Slovensku Toto křesťansky orientované nakladatelství působí na českém trhu od roku 1991 a doposud vydalo více než 1 500 titulů. Od roku 2005 obchoduje i na Slovensku se seznamem 60 vydaných titulů. Nejdůležitější součástí jejich edičního plánu jsou edice věnované duchovnímu životu. Společnost Karmelitánske nakladatelstvo, s.r.o. byla založena Českomoravskou generální delegatůrou Řádu Karmelitánů a Karmelitánským nakladatelstvím, s.r.o.

Byl proveden redesign starých stránek a veškeré programovací práce. Byla zajištěna optimalizace pro vyhledávače a zřízen webhosting. Sortiment e-shopu byl rozšířen o další slovenské a české knihy.

Stránky dále nabízejí stále aktualizovaný seznam nabízených titulů a jejich skladovou dostupnost. Klient má možnost správy uživatelů, nabízejí flexibilní seznam odběrných míst. Pohodlná správa objednávek i registrovaných uživatelů ze strany našeho klienty jsou samozřejmostí. Ceny veškerých prodávaných titulů jsou uvedeny v eurech.