Hlavní stránka prezentace certifikačního sdružení CQS nyní doznala několika podstatných grafických (redesign) a obsahových změn, které byly zpracovány společností NETservis s.r.o..

Společný certifikační orgán pro systémy jakosti s názvem CQS uvádí na svých stránkách veškeré poskytované certifikáty. Jelikož stále dochází ke zvyšování počtu certifikátů, je třeba kontinuálně rozšiřovat i nabídku služeb certifikačního sdružení CQS, a to i pomocí internetových stránek.

Technické i výtvarné zpracování stránek sdružení CQS má již delší dobu na starosti společnost NETservis s.r.o., která nyní provedla dále uvedené změny. Bylo třeba výrazně rozšířit strukturu stránek o několik nových certifikátů, a proto bylo nutné hlavní stránku graficky i obsahově změnit tak, aby zde všechny certifikáty měly své místo. Nově došlo i k tomu, že každý certifikát má svou vlastní navigaci, které se zobrazí po přejetí myši na jeho název. Informačně jsou tak stránky nyní přehlednější a pro návštěvníky více intuitivní.