Společnost DRINK SOS poskytuje řidičům pomoc v nouzi, a to ne v ledajaké. Je-li řidič vozu společensky unaven (čili požil-li alkohol), podle českého právního řádu i morálky by neměl řídit. V tento moment nastupuje DRINK SOS, jenž dodá řidiče, který automobil včetně s jeho "ovíněným" majitelem bezpečně dopraví až domů - této službě se ve světě říká drinkservis. Internetové stránky DRINK SOSu dostaly od společnosti NETservis s.r.o. nový kabát.

Se společností DRINK SOS spolupracujeme již několik let a již bylo načase zapracovat na stránkách www.drinksos.cz - konkrétně na designu. Původní design, který společně s celou prezentací vytvořila také společnost NETservis s.r.o., byl velmi kreativní a nápadití, ale bohužel byl již starý. Proto bylo potřeba inovovat.

Základem nového vzhledu stránek se stal narozdíl od minulosti světlý podklad, na kterém se střídají kontrastní červená a černá. Vše je doplněno modrozeleným pozadím použitým jako podklad menu. V horní části prezentace je decentní flash animace s noční Prahou, nad kterou blikají hvězdy. Flash animací je zde více, jsou tedy poměrně častým prvkem, nicméně samotný obsah stránek zůstal nezměněn (více tedy v tiskové zprávě o vytvoření nové prezentace z 22. ledna 2004 - viz zde).