AInternetová prezentace plná užitečných informací týkajících se problematiky výjezdů do zahraničí spojených s očkováním se dočkala významného vylepšení.

Společnost NETservis s.r.o. nedávno uvedla do provozu internetové stránky www.domuvezdravi.cz, které informují o tom, do které země je jaké očkování doporučeno, do které přímo žádáno apod. Návštěvník si vybere zemi, kam například příští měsíc plánuje služební cestu a okamžitě se dozví, na co se musí nechat naočkovat, na co by měl a pro dokonalou informovanost zde nechybí ani všechny užitečné informace týkající se očkování.

K dnešnímu dni NETservis zprovoznil unikátní vylepšení celé prezentace. Klikne-li návštěvník na hlavní stránce na odkaz „Seznam zemí“, objeví se unikátní flashová animace – interaktivní světová mapa, kde s největší pravděpodobností narazí na letadlo, vzducholoď nebo obyvatele ptačí říše. Tato mapa slouží k výběru kontinentu. Po kliknutí na určitý požadovaný kontinent dojde k vypsání seznamu zemí a po kliknutí na některou z nich dojde ke kompletnímu výpisu požadovaných a doporučených očkování.