Po téměř dvou měsících práce zprovoznila společnost NETservis s.r.o. stránky předního českého poskytovatele automobilových bezpečnostních prvků uskupení Defend GROUP.

Uskupení Defend GROUP působí v České republice již od roku 1994 a za tu dobu velmi výrazně rozšířila své produktové portfolio i pozici na trhu a stala se tak předním dodavatelem automobilových zabezpečovacích systémů na našem území. Mezi nejznámější produkty patří samozřejmě Defend Lock, ostatní produkty nesou jména Defend Hook, Defend Cargo, Defend Locator a Defend Alarm. Defend GROUP nabízí samozřejmě i široké spektrum služeb.

Prezentace uskupení Defend GROUP byla vyvíjena subdodavatelsky pro společnost, kterou právě Defend určil jako svého hlavního dodavatele - reklamní agenturu M - PROMOTION s.r.o..

Na stránkách mohou návštěvníci nalézt nepřeberné množství informací o firmě či jejích produktech. Samozřejmostí jsou aktuality, které se mohou zobrazovat přímo v sekci aktuality nebo jen u vybraných produktů. Stránky jsou vybaveny vysoce sofistikovaným redakčním systémem, který nabízí všestranné zacházení s textovým obsahem prezentace. Každá sekce stránek je díky tomuto systému rozdělena do několika podkategorií, čímž je docíleno maximální možné přehlednosti a jasnosti celé struktury. Na stránkách nechybí ani kontakty či informace pro média. Stránky jsou provedeny v několika jazykových mutacích a pro všechny tyto mutace poskytuje společnost NETservis s.r.o. webhosting.