Cílem projektu pro společnost Zápůjčka CZ, s.r.o. bylo nejen vytvořit spolehlivý systém na sledování docházky a zakázek, ale také podstatně rozšířit systém jejich uživatelských práv. Jedná se o další firmu našeho dlouholetého klienta Čermák Design, s.r.o. Projektu se samozřejmě znovu zhostila naše firma NETservis s.r.o.

Společnost Zápůjčka CZ, s.r.o. nabízí širokou škálu vybavení určeného k pronájmu. Mezi nejvíce půjčované věci patří stoly, židle a prezentační panely. Dále sedací nábytek, pulty, vitríny, prezentační technika, dekorace a jiné. Mají k dispozici vybavení v řádu tisíců kusů a jsou tak schopni zabezpečit vybavením i veliké akce. Nabízejí nejširší výběr interiérového vybavení pro výstavy, veletrhy, konference, kongresy a další. Kromě toho je do jejich služeb zahrnuta doprava na místo, roznos věcí, instalace a technická podpora.

Systém Zápůjčky naše společnost NETservis s.r.o. nevytvářela. V systému bylo nutné rozšířit přístupová práva tak, aby se do systému mohlo zalogovat více lidí a daly se nastavit specifické přístupy. Firma Zápůjčka CZ, s.r.o. funguje tak, že si člověk objedná co potřebuje, oni vše dovezou, nainstalují a následně zase odvezou zpět. Kromě sledování zakázek si klient přál zřídit jejich evidenci. V rámci jedné zakázky totiž může být více zápůjček a je třeba mít vše pod kontrolou.

Stránky také obsahují základy CRM systému, např. ve správě vztahů se zákazníky. Samotný docházkový systém je webová aplikace, na kterou se lidé připojují přes připojení k internetu pomocí prohlížeče na mobilu. Funguje to tak, že po přihlášení je třeba kliknout na danou zakázku. Pokud je použit mobil se systémem Android, uloží se i geografická poloha příslušného pracovníka (pomocí GPS). Zaměstnanci Zápůjčky CZ, s.r.o. si pak můžou kdykoliv na mapě zobrazit na kterém místě došlo k přihlášení jejich terénních pracovníků.