Společnost NETservis s.r.o. vytvořila další kompletní corporate identity (firemní grafický styl). Tentokrát byla v této věci naším klientem společnost Solar Systems, s.r.o., která dodává komplexní služby v oblasti solárních systémů, které znatelně snižují náklady na vytápění a ohřev vody.

Energetické systémy, ekologie, snižování nákladů, obnovitelné zdroje energie atd. Tyto a mnohé další výrazy jsou poslední dobou čím dál tím více skloňovány. Pomalu ale jistě pronikají moderní technologie z tohoto oboru i k nám.

Společnost Solar Systems, s.r.o. se na nás obrátila s požadavkem na tvorbu corporate identity včetně internetových stránek. Prvním krokem bylo vytvoření logotypu. Jelikož je obor klienta velmi blízký ekologii a přírodě, byly vybrány pestré barvy a motiv okvětních lístků. Samotné logo je umístěno na bílém podkladu, který se tak stal hlavním podkladem pro celou corporate identity se v různých formách prolíná motiv okvětních lístků. Kromě designu www stránek a logotypu vytvořil náš grafik vizitky, razítko, hlavičkový papír, obálku a praktické desky na tiskoviny.