Další kompletní internetová prezentace, kterou pro agenturu Logan Training kompletně vytvořila společnost ANETservis s.r.o., je na světě.

Logan Training je vzdělávací agentura zaměřená na organizaci odborných kurzů a seminářů z oblasti bankovnictví. Tyto odborné kurzy spadají do několika okruhů – rizikové úvěry, bankovní produkty, finanční analýza, úvěrová analýza a emisní hodnoty.

NETservis dostal za úkol navrhnout, naprogramovat, zprovoznit a i nadále technicky zajišťovat prezentaci agentury Logan Training. Od grafického návrhu až po administraci je nyní celá prezentace dokončena a její technické zázemí v podobě hostingu poskytuje rovněž NETservis.

Stránky mají netradiční, velice zajímavý design převážně tmavých barev laděných hlavně do odstínů tmavě modré a různých odstínů šedé. Struktura stránek je jednoduchá – kromě podrobnějších informací o poskytovaných kurzech zde návštěvník nalezne i informace o agentuře a jejích lektorech. Samozřejmostí jsou kontakty, objednávkový formulář a u každého z kurzů je možnost okamžitého přihlášení do právě prohlíženého kurzu (potvrzení o přihlášení je samozřejmě posláno i na email uvedený ve formuláři jako ochrana proti zneužití). Kurzy a informace o nich jsou plně editovatelné pro tyto účely vytvořenou administrací.