Společnost NETservis s.r.o. k dnešnímu dni zprovoznila stránky společnosti Complet, spol. s r.o., která je oficiálním zastoupením společnosti Unibind, světového výrobce vázacích strojů.

Společnost Unibind se pohybuje v oboru vazby dokumentů déle než čtvrt století a za tu dobu vyvinula několik patentovaných technologií. Společnost sídlí v Belgii v monumentálním sídle, které připomíná prosklenou pyramidu. Unibind působí ve více než 100 zemích světa.

Vázací stroje Unibind jsou velmi výkonné a výsledky jejich práce jsou skutečně kvalitní. Stroje, které pomocí tepelného a následně chladícího působení dokáží svázat až 340tistránkový dokument, dokáží svázat dokonce i 50 dokumentů současně. Jejich obsluha je jednoduchá a tato technologie umožňuje i opravy - to znamená, že se již svázaný dokument vloží zpět do stroje a uvede se do stavu před svázáním. Následně je možné vyměnit například chybné listy a vše znovu svázat.

Kvalitní vazba by měla dlouho vydržet, proto Unibind nabízí i unikátní materiály pro vazbu. Jedná se o několik druhů materiálů, které se liší vzhledem, barvou, použitelností na různý počet stran dokumentu atd. Jejich základem je však ocelí vyztužený hřbet, který zaručuje vysokou odolnost výsledného dokumentu.

Celá prezentace vyhlíží velmi decentním a příjemným dojmem a návštěvník v tomto příjemném prostředí může snadno nalézt veškeré potřebné informace o produktech, o dodávaném materiálu, o společnosti a její historii. Pro náročné uživatele je zde připravena i mapa celého webu, která každého bezpečně k dovede k informacím o vázacích strojích, různých druzích potisku, příslušenství atd.

Na této adrese jsou umístěné videosoubory ke stažení, které znázorňují úžasnou jednoduchost a komplexnost vázacích strojů dodávaných touto společností. Na stránkách samozřejmě nechybí ani kontaktní formulář a pro v rámci lepší použitelnosti jsou stránky k dispozici i v anglické verzi.