Jeden z nejluxusnějších pražských pětihvězdičkových hotelů, Radisson SAS Alcron, disponuje od dnešního data novým propagačním prvkem s názvem firemní CD prezentace. Dodavatelem je společnost NETservis s.r.o., která při vývoji použila flash animace a pro CD prezentaci byla zvolena technologie HTML.

Hotel Alcron byl původně otevřen pod tímto názvem v roce 1932 a vydobyl si pověst nejvyhledávanějšího hotelového zařízení v Praze a to nejen díky kvalitním službám, ale také díky pravidelným jazzovým koncertům. V tradici legendárních, takřka každovečerních, jazzových koncertů se pokračuje i v současnosti.

CD prezentace hotelu se vyznačuje excelentním designem, který doplňuje profesionální fotografie interiéru hotelu. Velmi významným prvkem CD prezentace je přehrávač hudby, jejíž žánr je zcela jasný, jazz. Celkem CD obsahuje 7 různých skladeb, jejichž přehrávání ovládá uživatel pomocí panelu vytvořeného pomocí technologií flash. Stejnou technologií je vytvořeno i vstupní intro celé CD prezentace, kterému předchází výběr jazykové mutace (kromě češtiny je zde i angličtina).

CD obsahuje veškeré potřebné informace o hotelu určené pro návštěvníky. Jedná se především o popis jednotlivých typů pokojů a apartmánů, kontaktní informace, PR informace, fotogalerii s více než 30 fotografiemi, a přehled služeb. Nechybí zde samozřejmě ani představení dvou hotelových restaurací včetně profilu šéfkuchaře. Kombinací technologie HTML a Java Scriptu byl vytvořen i konfigurátor určený pro plánování konferencí. Ten zobrazuje půdorysový plán všech konferenčních prostorů a tabulku těchto prostor spojenou s různými druhy rozsazení účastníků. Při pohybu v tabulce se aktuálně vybraná varianta názorně zobrazuje v půdorysu.