V létě 2006 jsme začali spolupracovat se společností Castrol Lubricants (CR), s.r.o. na vývoji jejich nové internetové prezentace pomocí speciálního nadnárodního CMS (Content Management System). Tato prezentace byla společností NETservis s.r.o. dokončena v říjnu 2006 a k dnešnímu dni doznala několika podstatných změn v sekci Produkty.

Informace o produktech tvoří zhruba polovinu veškerých informací na stránkách www.castrol.cz. V květnu spustila společnost Castrol nové portfolio produktů – nové názvy, nové dělení produktů, nové produkty. V úzké spolupráci s marketingovým oddělením došlo k přejmenování produktových sekcí a ke změnám jejich obsahu. V některých došlo k pouhému doplnění produktů a některé sekce museli být nově naplněny.

Castrol celosvětově používá CMS – Content Management Systém, pomocí kterého lze kompletně spravovat obsah stránek. Společnost NETservis s.r.o. má k tomuto systému přístup a v jeho používání byli naši pracovníci proškoleni specialistou vyslaným z ústředí v Londýně. Součástí těchto změn byla i komunikace s technickou podporou v Londýně.