Společnost ANETservis s.r.o. dokončila práce na výrazných změnách českých stránek jedné z největších a nejúspěšnějších ropných a petrochemických společností, koncernu ABritish Petroleum.

Snad největší a nejúspěšnější petrochemický a ropný koncern BP vyhlásil výběrové řízení na přepracování svých dosavadních stránek. V tomto prestižním výběrovém řízení zvítězila naše firma a nyní se můžete podívat na výsledky naší práce.

Pole působnosti společnosti BP v České republice je velmi široké, ale veřejnosti nejznámější je patrně její dceřinná společnost ARAL, provozující v ČR síť čerpacích stanic. Celosvětově se BP skládá ze 4 společností a její historie nedávno započala své druhé století.

Co se týče výše zmíněných změn internetové prezentace, došlo k výrazným změnám. Kromě designu, který zůstal nezměněn, nezůstal kámen na kameni. Stránky byly kompletně přeprogramovány a nejvýraznější změnou v tomto ohledu je vznik nových redakčních systémů, zajišťujících administraci Tiskových zpráv, Novinek, Fotogalerie a v neposlední řadě i nabídky volných pracovních míst ve společnosti BP.

Nesmírně si vážíme faktu, že jsme vítězstvím ve výběrovém řízení získali důvěru tak prestižní a renomované celosvětové společnosti BP a věříme, že naše spolupráce bude i nadále pokračovat.