K dnešnímu dni společnost ANETservis s.r.o., uvedla v život několik velice podstatných změn internetové prezentace společnosti ABlaupunkt, z nichž bude patrně nejvýraznější změnou nový design.

Design, který byl aplikován na stránky společnosti Blaupunkt, byl převzat z německého vzoru, došlo tak k výraznému posunu v sjednocení mezinárodní Corporate Identity. Novému designu dominuje na hlavní stránce decentní flash animace, která příjemně doplňuje nenáročný a příjemně jednoduchý design tvořený kombinacemi různých odstínů modré a šedé s čistě bílou barvou.

Design nebyl ovšem jediný aspekt, který se na stránkách změnil. V rámci dalších změn proběhla taktéž tzv. SEO optimalizace. Jedná se o takové vnitřní uspořádání stránek, souborů a HTML kódu tak, aby co možná nejlépe vyhovoval fulltextovým vyhledávačům, kterými jsou například Google.com nebo Jyxo.cz. SEO optimalizace prezentací je sice mladý, ale velmi perspektivní obor webdesignu. Snažíme se proto poskytovat i tyto služby, které dokáží podstatně zvýšit návštěvnost stránek bez placené inzerce a to návštěvnost cílových skupin.

Se společností Blaupunkt spolupracujeme již delší dobu a velice se těšíme na další prohlubování této plodné spolupráce.