Nedávno naše společnost ANETservis s.r.o. zvítězila v náročném výběrovém řízení na změny internetové prezentace společnosti AAral ČR a.s.. Tyto změny jsou nyní hotové.

Jsme velice potěšeni a nesmírně hrdí na to, že jsme v tomto náročném výběrovém řízení zvítězili. Velmi si ceníme spolupráce se společností Aral ČR a.s. a věříme, že bude přínosná nejen pro ni a pro nás, ale hlavně pro zákazníky společnosti Aral.

Společnost Aral ČR a.s. provozuje v České republice jednu z nejrozšířenějších sítí čerpacích stanic u nás. Vznikla v roce 1991 a k dnešnímu dni provozuje 69 čerpacích stanic na celém území České republiky.

Změny, kterými celá prezentace prošla, se dotkly téměř všeho. Ohromných změn doznala administrace stránek a také jejich vzhled a struktura. Administrace (část prezentace, která není přístupná návštěvníkům a s jejíž pomocí administrátoři mění obsah stránek) byla téměř celá předělána a nyní se s její pomocí může měnit obsah téměř všech částí stránek. Novým systémem a novou podobou některých částí databáze bylo dosaženo mnohem jednoduššího ovládání, což pro administrátory znamená úsporu práce a potažmo tolik ceněného času. Toto jsou zatím jen ty změny, které nejsou vidět.

Změnám, které jsou vidět, se budeme věnovat nyní. Nejvýraznější z nich je přirozeně změna designu. Nový vzhled stránek byl sestaven podle vzoru stránek Aralu v Německu. Změnám se neubránila ani struktura hlavní stránky celé prezentace, kde je v její spodní levé části umístěn přehled těch nejaktuálnějších novinek, tiskových zpráv a akcí, přičemž je zde umožněno nechat si vypsat například pouze a jen nové tiskové zprávy apod. Na hlavní stránce vpravo dole se nyní nachází tzv. rychlé odkazy, kterými se mohou návštěvníci dostat okamžitě na seznam čerpacích stanic, získat informace o restauracích na čerpacích stanicích a přihlásit se do systému newsletter (zasílání novinek emailem).

Stránky Aralu obsahují nepřeberné množství informací. Sekce Aral poskytuje informace o firmě samotné (o její historii, managementu, o oceněních, o Aralu v evropském měřítku a samozřejmě i o ekologii). Čerpací stanice jsou natolik důležité, že mají vlastní odkaz v menu – zde se nachází adresář všech stanic, vyhledávání, informace o stravování v restauracích Aral atd. Všichni návštěvníci se mhou stát prostřednictvím stránek členy Aral klubu (a budou dostávat digitální časopis), číst tiskové zprávy a to i mnoho let staré, prohlížet si fotogalerii a dozvědět se o novinkách a akcích.