V rámci prohlubující se spolupráce se společností AAral Lubricants CR, s.r.o. provedla společnost ANETservis s.r.o. změnu designu výše zmíněné internetové prezentace.

Redesign stránek byl proveden s ohledem na potřebu zdůraznění olejových produktů společnosti Aral Lubricants CR, s.r.o. Zdůraznění bylo provedeno jak grafickou formou, tak i změnou struktury celé horní navigace. Tyto provedené změny přispěly k rychlejší a pohodlnější navigaci samotných uživatelů a návštěvníků stránek www.aral.cz.

Zároveň se změnou designu proběhla na pozadí i změna technického zpracování samotné prezentace www.aral.cz. Z původně tabulkového HTML byla nová prezentace vytvořena v tzv. CSS layoutu. Technické změny doznala i samotná horní navigace, kde došlo ke změně z grafické navigace na navigaci textovou. Obě tyto změny znamenají rychlejší načítání pro návštěvníky prezentace.

Modrá firemní barva byla zachována, vzhledem ke corporate identity a historii společnosti Aral Lubricants CR, s.r.o. Jemně laděné odstíny modré barvy doplňuje v pozadí obrazová koláž, díky které získávají stránky více lidskosti.

Internetovou prezentaci aral.cz úspěšně administrujeme více než 2 roky a vzhledem k podepsané smlouvě o pravidelné profesionální administraci stránek jsme přesvědčeni, že oboustranně výhodná spolupráce se společností Aral Lubricants CR, s.r.o. bude i nadále pokračovat.