Společnost ANETservis s.r.o. dokončila internetovou prezentaci pražského knihkupectví ABig Ben Bookshop, které prodává anglicky psanou literaturu.

Design stránek úzce souvisí s částí názvu Big Ben, proto tvoří hlavní motiv stránek londýnský Big Ben v kontrastu s věžemi známých pražských památek. Spojení anglického tématu a pražského města je zde více než patrné. Barevnost stránek je založena na kombinaci bílého pozadí a různých odstínů modré barvy.

Na stránkách mohou návštěvníci najít standardní informace, kterými jsou například základní informace o Big Ben Bookshop, mapu jeho umístění nebo kontaktní emailový formulář. Zájemci o anglicky psanou literaturu určitě uvítají funkci Subscribe, která je v českých podmínkách známa spíše pod pojmenováním Newsletter. Zde stačí vyplnit svůj email a na tento pak budou chodit novinky z Big Ben Bookshop. V části Local Interests je shrnuta historie českého písemnictví.

Informace týkající se knih poskytují následující části prezentace: jedná se například o Bestsellers, kde je umístěn seznam nejprodávanějších knižních titulů. Comming Soon (jak již sám název napovídá) informuje o připravovaných titulech. Nechybí zde ani nabídka speciálních slev (Special offers), odkazy na ostatní stránky týkající se daného oboru, Events obsahující události z knižního světa a sekce Download, kam jsou umisťovány soubory ke stažení.