Naše firma NETservis s.r.o. spolupracovala se společností Castrol Lubricants (CR), s.r.o. již na mnoha úspěšných projektech. Vytvářeli jsme pro ně například B2B e-shop, dále internetovou aplikaci pro výběr nejvhodnějšího maziva pro jednotlivé typy automobilů, již přes tři roky spravujeme zadavatelův CMS systém, který byl využit i v rámci tohoto projektu a další.

Společnost Castrol Lubricants (CR), s.r.o. již přesně sto let vyrábí pod názvem Castrol kvalitní motorové oleje, které stále a stále vyvíjí a to v závislosti na měnících se potřebách motoristů a nových technologiích.

Cílem tohoto projektu byla rozsáhlá aktualizace portfolia produktů pro autorizované servisy. Zejména pro nákladní vozidla a zemědělství a část produktů pro neautorizované servisy, prodejny a čerpací stanice.
Dále byla požadována zpětná aktualizace v sekci Fotbal, bylo dodatečně vloženo několik tiskových zpráv a obrázků. Celé toto dílo je k nahlédnutí zde.

Pro splnění výše uvedených požadavků bylo potřeba zmenšit velké množství dodaných obrázků, které jsme dostali ve velkém a nevhodném formátu EPS, bylo nutno zpracovat dodané texty.

Celá sekce Produkty byla zaktualizovaná za týden a to také za pomoci již zmíněného CMS systému. To je celosvětová aplikace a naše společnost NETservis s.r.o. je jediná v ČR, která s tímto systémem dokáže pracovat.
Během zpracování celého projektu byla vedena také efektivní komunikace s helpdeskem v Londýně a to jak pomocí emailu, tak i telefonu.